KO SMO MI?

NAŠA MISIJA

Našim programom rada koriste se širok dijapazon pokreta i rešavaju novi motorički zadaci koji utiču na razvoj mozga i inteligencije.

Naša misija je da na kolektivnom treningu individualizovanim metodom rada utičemo na razvoj dece, socijalizaciju, razvoj emocijalne i socijalne inteligencije, fokusirajući se ne samo na uspeh u sportu. Naši članovi, igrači i treneri usavršavaju socijalnu, motoričku i košarkašku inteligenciju, podižu kvalitet na viši nivo, a rekreativci efikasnim programom održavaju celokupno zdravlje organizma, ubrzavaju metabolizam, povećavaju priliv krvi u mozak (što poboljšava koncentraciju) smanjuju stres i jačaju imunitet.

ISKUSTVO KOJE POMERA GRANICE

Sportski klub „Serhispana“ ​osnovan je 15.09.2012. i registrovan u APR-u kao sportsko udruženje, pod matičnim brojem 28783701 i PIB-om 107751916, u skladu sa Zakonom o jedinstvenoj klasifikaciji i šifrom delatnosti: 9312 – Delatnost sportskih klubova, za sve grane sporta.
Svoje programe realizuje kroz aktivnosti kluba sa ograncima “Basketball IQ Academy”, “Basketball Are Us” i “Sports Are Us”

Osnovnim podacima deluje kao mladi klub, ali programska tradicija traje od 5. januara 1990. godine, kada je registrovano „R.B.S.“ („Riki Basketball School“), prvo privatno preduzeće za usluge u sportu i fizičkoj kulturi osnovano u bivšoj Jugoslaviji. Srđan “Riki” Antić, osnivač i vlasnik ovog preduzeća suosnivač je Košarkaškog kluba „Serhispana“, osnovanog 2004. godine, koji je 2012. transformisan u Sportski klub „Serhispana“, sa delatnostima u svim granama sporta. 

Pomenuto preduzeće ujedno je bilo i vlasnik KK „RBS“, prvog privatnog košarkaškog kluba registrovanog u ex-Jugoslaviji, koji se takmičio u saveznoj ligi. 

Unapređena verzija programa koji realizuje klub pomaže roditeljima i obučava trenere, ali je primaran zadatak je razvoj potencijala mladih.

Sportski klub “Serhispana” takođe nudi pomoć aktivnim sportistima u njihovom daljem usavrsavanju individualnim radom da “TURN GOOD INTO GREAT” (da dobro pretvore u vrhunsko).

Naše osnovne vrednosti

Pridružite nam se i uverite se sami zašto smo drugačiji od ostalih.