PROGRAMI

Pored "Basketball IQ Academy" programa, u kojoj se razvijaju košarkaška tehnika, individualna taktika, košarkaška inteligencija, fokusiranost, emocionalna i socijalna inteligencija, sportski klub"Serhispana" nudi inovativne programe:

R.B.S. program

Izvođenje vežbi na treninzima košarkaške juritmije usko je povezano sa koordinacijom i motoričkom inteligencijom i deca se podučavaju da izvedu pokrete sa tačno određenim mišićima, minimalno potrošenom energijom i pravilnim disanjem.

KardioBasket

Aerobni košarkaški trening kombinacijom elemenata košarke sa kardiovaskularnim vežbama, pružajući vrhunski aerobni tretman ne samo za potrošnju kalorija i sagorevanja masti već i za celokupno zdravlje. Kroz zabavu i druženje, polaznici ovog grupnog treninga ubrzavaju metabolizam, povećavaju priliv krvi u mozak (što poboljšava koncentraciju) smanjuju stres i jačaju imunološki sistem.

Kreativni kurs španskog jezika

Klub takođe organizuje kreativni kurs španskog jezika čiji je cilj da naši članovi na kreativan način, baveći se sportom, uče strani jezik. Ova kreativnost klub čini posebnim.

„Learning-by-Doing“ program

Treneri koji žele da se usavršavaju, možda i transformišu način na koji aktuelno treniraju imaju priliku da prate teorijsku nastavu, praktično učestvuju u radu na treninzima i svakodnevno imaju interakciju sa Fiba Instruktorom koji rukovodi ovim programom.

ZAŠTO SERHISPANA?

Svi članovi našeg kluba imaju podjenak tretman, a principom individualizovanog metoda prilagođavamo se svakom pojedincu, vodeći računa o njegovim individualnim intelektualnim i fizičkim sposobnostima. Ovim metodom svakom pojedincu formiramo pozitivnu motivaciju za obuku. 

KOJI JE BENEFIT?

Naš program utiče na rešavanje problema dislekcije, disgrafije, AGHD, hipotonije, probleme sa vuzelnom percepcijom, itd.